Elins Naglar: 2012-12-09

lördag 15 december 2012

Grattis till mig! Födelsedagsnaglar!

Det har äntligen blivit min 18års dag och jag var tvungen att göra speciella naglar för detta. Har även testat caviar för första gången. Tycker det var väldigt fint och lätt att göra. Men nu vågar jag inte göra något för jag är rädd dom ska åka av. Ett tips till mig själv är att vara noggrann med det lagret lack som jag tog på precis innan pärlorna. Så nu fick jag inte pärlor på hela nageln. Det syns tydligaste på sista bilden. *edit* fixa till detta så gott jag kunde nu. Täcker det nästan hela nageln. Tar bort dom gamla bilderna och lägger till nya. Men behåller en så att ni kan se hur det såg ut innan.


Och innan jag fixade till dom

Jag har försökt matcha mina tre grund färger med pärlorna. 

Färgerna jag använt är -






 Baslack - Isadora Second Nail
Vit - China Glaze - White Out
Gul - China Glaze - Sunshine Pop
Blå - OPI - Up All Night
Silver - Isadora - Silver Sparkle
Svart - Isadora - Gothic Black
Orange - Ciaté - Speed Dial
Rosa - Depend - Nr.
Glitter - Sephora - Namnlös
Caviar pärlor - Ciaté - Prom Queen
Topplack - Seche Vite

Nagellacken som jag fått i min Ciaté kalender dom senaste dagarna -

Ciaté - Speed Dial 
Ciaté - Headliner

Nu ska jag stänga ner datorn och leka lite med min nya leksak - apple tv. :)






fredag 14 december 2012

Julklappsnaglar

Idag har jag målat min kusins naglar, tycker dom blev okej för att vara på en tjej som inte kan sitta still, haha. Hon ville först ha naglar med jultomtar, snögubbar, snöflingor och allt möjligt. Men till slut kom hon fram till att hon ville ha paketnaglar, och det gick jag snabbt med på. Det lät mycket lättare än hennes andra förslag.

Vi har precis julpysslat innan jag målade hennes naglar så det är därför hon har glitter på hela handen. 

Hon ligger just nu och sover i mitt rum så jag kan inte ta foto på vilka nagellack jag använt men här kommer listan  -

Röd - Ciaté - Mistress
Vit - China Glaze - White out
Guld - Gina Tricot - Gold
Topplack - Seche Vite

Mina naglar är också målade men bild på dom kommer imorgon, vilket är min 18års dag och det är alltså min födelsedagsdesign som pryder mina naglar just nu. Så kolla in imorgon för det :)





torsdag 13 december 2012

Flashback

Kollade igen min bilder och hitta massa nagelbilder så jag tänkte att jag kunde dela med mig med dom. Alla dom här är från långt innan jag skapa den här bloggen någon är till och med gjorda innan jag hade dom verktyg som jag har idag.

Men jag tyckte det var lite roligt att titta på och se hur jag har bog blivit lite bättre i alla fall, haha!

Alla bilder är mobil bilder från instagram så därför kan dom se lite konstiga ut.



Några blommiga naglar, blommigt funkar alltid!


Fira 4th of July på mitt vis. Jag ser att jag var inte bra på clean up. 


Denna designen gillar jag. Cool effekt, nu när jag ser den tycker jag det finns några småsaker jag skulle kunna ändra på för att göra den bättre. Who knows, kanske gör jag om den här någon gång!


Glittriga naglar gjorda med Depends Holografiska nagellack. Detta var min favorit design i somras!


Jag gillar att måla naglarna efter olika saker som jag ska göra och att gå på bio är inget undantag. Spiderman!


Några coola splasher naglar!


En till design med Depends holografiska nagellack. men denna gången är det på min kompis naglar. 


En design jag försökte kopiera från Isadoras instagram, men min blev ju så klart inte ens i närheten av bra som deras. 

Kan passa på här lägga in vad jag fick i min Ciaté adventskalender idag. 
Idag var det en av dom exklusiva nagellacken alltså som bara går och få tag på i adventskalendern.

Ciaté - Glass Slipper

Väldigt fint nagellack, hoppas att jag snart hittar ett tillfälle att använda den.

Såg även precis att jag nått ett nytt besöksrekord idag. Så glad att ni bara blir flera och flera som kollar in här och jag hoppas att ni alla kommer fortsätta! 

Det kommer nog upp något liknande inlägg någon gång i framtiden, har lite flera bilder. Imorgon ska jag göra en ny design men jag är inte så säker på om jag lägger upp den imorgon eller väntar lite. Men det kommer nog upp ett design ändå imorgon, men kanske något jag gjort på mig själv. Men kolla in imorgon!

Tyckte ni någon av de designer jag la upp nu var fina? Någon ni vill att jag ska göra om kanske? Jämföra hur jag har förbättras? Bara kommentera på! :)

onsdag 12 december 2012

Glittriga Julgrans naglar

Idag är det den 12/12/12, ganska roligt. Men nu dröjer det några år tills det händer igen. Men jag har varit lite upptagen idag och hade inte så lång tid på mig att måla naglarna så jag gjorde en lätt design.

Guldiga naglar med extra glitter och en accent nagel med en glittrig julgran.
Dom fick vara lite extra glittriga för att fira Taylor Swift's födelsedag som är imorgon. Hon älskar glittriga klänningar så jag tänkte, hon kanske gillar glittriga naglar också. Det fick i alla fall bli såhär för att jag skulle slippa sitta uppe halva natten och måla naglarna. 

¨

Nagellack som jag använt mig av -
Baslack - Isadora - Second Nail
Guld - Gina Tricot - Gold
Grön - Viva la diva - 056
Glitter - Sephora - Silver Rain
Topplack - Seche Vite 



Dagens lucka i min Ciaté adventskalender bestod av en svart guldig nagellack.
Ciaté - Twilight





Vad tyckte ni om denna enkla design? Något ni skulle tänka er göra? Tips på någon design ni vill jag ska göra? Steg-för-steg tutorial på denna designen? Kommentera!



tisdag 11 december 2012

Tips på Nagelappar till iPhone

Jag hade lite tråkigt i skolan idag och började ladda ner massa appar som kom upp om jag sökte på nails. Jag tänkte jag kunde tipsa lite om dessa för jag tyckte faktiskt dom var ganska bra. Jag vet inte om dom finns på android också men det är väl bara att söka och hålla tummarna. 

Här kommer i alla fall en bild på min nya nagelmapp på min telefon.

Nail Designs (den första) - Denna appen innehåller tutorials till i alla fall 20 olika designer. Det finns flera men dom måste man betala för. Men dom 20 som fanns var fina och det var bra steg för steg om hur man gör dom.

OPI - NicoleByOPI - Dom två är utbyggda på samma sätt. Där har dom en hand sen kan du få alla nagellack inom de två märken på naglarna. Du kan skrolla och välja hudfärg på handen så att den är så lik som möjligt din hudfärg så kan du se vilka nagellack som ser bra ut på dig. Kan vara bra och kolla sånt innan man lägger ner en förmögenhet på deras lack. 

Mani Diaries - I denna appen kan du följa massa personer som lägger upp bilder på deras designer och sedan kan man själv lägga upp bilder på ens egna naglar. Ni kan hitta mig under 'eliichpu', jag la precis upp mina polkagris naglar. :) Men jag tycker detta är en smart idé, man kan dela med sig och ge andra inspiration medans man själv kan hitta massa roliga designer och få massa inspiration själv. Smart!

Nailed it - Här får man se olika naglar och så får man rösta på dom. Också ett bra sätt och få massa inspiration och egna idéer!

Nail Designs (den andra) - Här finns precis som dom flesta andra massa bilder på olika designer men vad som är speciellt med denna är att alla bilder ligger under kategorier. Så om man är sugen på tex något med blommer finns det en kategori för det så får man bara se designer som har med den kategori man valt. Super smart!

Nailbook - Även detta en app med massa bilder på naglar, men denna känns lite mer som till exempel instagram eller något. Man kan gilla och kommentera på bilderna om man har ett konto annars kan man bara titta på dom. Här finns massor av fina designer. 

Stylegawker - Denna appen har inte bara med naglar och göra utan kläder och sådant också. Men om man söker på nails får man upp massa fint. Det kan ju även va roligt att man kan även titta lite på mode och allt är DIY - Do it yourself. Jag har hittat massor av roligt här! 

Nu blev detta ett ganska bildlöst inlägg så här kommer bild på vad jag fick i min Ciaté adventskalender idag -
Idag bestod det av caviar pärlor. Ciaté - Bumble bee


Jag tycker denna är otroligt snygg, stilren med bara två färger. :)

Vad tyckte ni om tipsen på apparna? Har ni prövat någon? Vilken tyckte ni bäst om? Kommentera! :)



måndag 10 december 2012

Polkagris naglar

Nu är det måndag igen och dessutom är det exakt 2 veckor till julafton. Så då passar det bra med lite juliga naglar igen. Idag ville jag göra något enkelt men ändå fint och juligt. Då tänkte jag på julgodis. Vilken sorts godis kan man se extra mycket av under julen? Jo, polkagrisar. Var på ikea förra veckan och då stod dom och sålde Grännas polkagrisar.

När jag kom på detta så tänkte jag att jag kunde testa på lite tejpdesigner. Men det blev inte så jätte lyckad, hitta en rulle målaretejp men jag vet inte om den kanske lite gammal och fastna inte så lätt? Men det blev i alla fall inte bra. Så då fick jag göra det för hand istället. Men jag är nöjd, det är en fin design och ändå lätt. Tog inte så lång tid heller och göra.


Linjerna kanske inte blev så jätte raka men jag tycker ändå jag lyckades väldigt bra. Linjerna har jag gjort med en lång striper pensel. 


Jag tycker att dom är fina men ändå inte för mycket. Något som folk som inte vill ha för mycket kan ha.  Juliga färger och passar utmärkt året runt ändå. Man kan ju även byta färger, det finns otroligt många möjligheter med denna designen. 

Nagellack jag använt mig av -
Baslack - Isadora -Second Nail
Vit - China Glaze - White Out
Röd - Claudia - All Red
Topplack - Seche Vite


Och har ni sett China Glaze nya kollektion - Cirque du soleil worlds away 3D? Om inte googla! Den är så fin! Jag vill ha alla färger! Hoppas jag får lite pengar i julklapp så jag kanske kan klicka hem dom, haha. Har kommit fram till att ebay är en ganska smart sida om man vill klicka hem hela kollektioner. Sedan har jag lite hemsidor om jag ska köpa många olika från olika märken och kollektion. Måste fixa så att jag kan handla på internet när jag fyller 18 och kan skaffa ett riktigt bankkort. Då ska det handlas nagellack!

Det är den 10 december och jag har fått ett nytt fint nagellack i min Ciaté adventskalender.



Ciaté - Ladylike Luxe.

Vad tyckte ni om dagens design? Något ni skulle kunna bära? Skulle du använt några andra färger till den? Tips på några designer ni vill att jag ska göra? Kommentera på massor!

Nu ska jag fortsätta planera inför min födelsedags design. Den måste bli perfekt!




söndag 9 december 2012

Tips för fina naturliga naglar

Tänkte jag skulle göra ett inlägg om hur jag gör får att få långa fina naturliga naglar.

Jag var för ett par år sedan nagelbitare och har aldrig haft långa naglar förens nu. Sedan hade jag akrylnaglar ett tag och när jag väl tog av dom för att jag blev mer och mer intresserad av att måla naglarna och nail art så var naglarna otroligt tunna och dom hann knappt bli långa innan dom bröts. Sedan hittade jag min saviour - Isadoras Second Nail.  


Det här lacket funkar på det sättet att den "bygger" en extra nagel på din egna nagel vilket gör den otroligt hård och nästan omöjlig att bryta. Det går ju så klart att ändå bryta den men det krävs mycket mer än annars. Detta är det enda lacket jag har tagit slut på innan det har blivit för gammal. Jag använder det som ni kanske märkt som ett baslack under alla mina designer.

Sedan är det viktigt att använda ett nagellacks remover som inte innehåller aceton. Aceton förstör och torkar ut nageln väldigt mycket.  Jag använder mig av Depends. 

Om man ändå använder remover med aceton måste man verkligen smörja in naglarna direkt efter och nästan varje morgon och kväll. Då kan man använda sig av en så kallad Cuticle Balsam. Detta ska men ändå göra även om man har acetonfri. Efter att tagit bort nagellack några gånger kan acetonfri också vara lite uttorkande. Jag försöker göra det i alla fall en gång om dagen, jag har märkt skillnad på det mina nagelband ser mycket bättre ut sedan jag börja med det. 

Jag använder mig av Kiss - Cuticle Balm som är köpt på Ullared. Men jag tror snart jag ska införskaffa mig Burt's Bees - Lemon Butter Cuticle Cream. Har blivit väldigt förtjust i deras produkter och deras Cuticle cream ska vara väldigt bra. Den kostar 79 kr och du hittar det på Kicks.

Sedan har vi filar. När du filar naglarna ska du inte fila dom när dom är våta och inte heller för ofta för det tar nageln skada på. Använd er gärna av en glasfil den ska vara lite snällare mot nageln då den ska förhindra att nageln skivar sig och man kan lätta tvätta den. Man kan också tänka på att bara fila på ett håll och inte fram-och-tillbaka.

Här är mina naglar helt naturliga. Förutom att jag precis har använt mig av min nya nagel buffer som jag köpt på Sephora. Med den polerar man nageln och det ska du helst göra i alla fall minst en gång var 4 vecka då det hjälper till att skapa naturlig nagelfukt som göra att naglarna inte blir lika torra och dom skivar sig inte lika ofta då. Det stimulerar också blodcirkulationen i nagelbädden vilket kan göra så att naglarna växer lite snabbare.

Nu är inte mina naglar så jätte jämna i längd men det får vara så. En sak som jag kan lägga till är att jag tar en sorts tablett från Life som heter Silica som hjälper naglar, hår och huden. Det ska göra dom lite starkare. Nu har jag inte tagit dom så jätte länge så jag vet inte hur bra det fungerar. Men jag har märkt skillnad på mitt hår så det kommer kanske.

Sedan här kommer mitt nya nagellack jag har fått i min kalender -
Ciaté - Mistress

Sedan fick jag även ett adventspaket av mina föräldrar -
OPI Nail lacquer Thinner.

Detta ska du hälla in nagellack som börjar bli gamla, alltså lite så sega och inte så roliga att använda sig av. Då ska några droppar av detta hjälpa för att få nagellacket i ett nyköpt skick. Jag rensa tyvärr bland mina lack igår och kasta några så jag har inget att pröva den på.


Det blev ett väldigt inlägg men hoppas ni tyckte om det.
Vad tycker ni om detta inlägget? Var det intressant? Kommentera på massa, jag vill ha era åsikter. Tips på några liknande inlägg ni vill jag ska göra? Let me know!